Door op 19 juli 2017

Even voorstellen: Wia Boonstra

Even voorstellen:

Mijn naam is Wia Boonstra en sinds april van dit jaar ben ik toegetreden als bestuurslid van PvdA, afdeling Achtkarspelen. Dit als algemeen lid. PvdA is van huis uit de partij waarop altijd werd gestemd, ik kom dus uit een rood nest. Compleet met de poster voor het raam in verkiezingstijd, en een boze vader die de buurman verwenste om zijn andere partij keuze!

Dit zijn goede herinneringen, tijden zijn veranderd, en een ieder is vrij om te stemmen op de partij van zijn voorkeur, maar mijn idealen zijn gebleven. En deze wil ik nog steeds graag verwezenlijken met de PvdA.

Ik ben in het dagelijks leven werkzaam in een Algemeen Ziekenhuis, afdeling Medische Psychologie. Ik mag graag met mensen om gaan, en wil graag weten tegen welke beperkingen zij in hun leven aanlopen en hun hierbij helpen.

Ik ben moeder van drie kinderen, waarvan één met een ernstige verstandelijke beperking, waardoor ik weet dat het soms anders loopt dan je voor ogen hebt. Mijn drie kinderen zijn alle drie gelukkig en dat is het belangrijkste streven als ouder.

Bij het toetreden in het bestuur van de PvdA voelde dit gelijk goed, er is sprake van gelijkgestemdheid. Het bestuur is gedreven en heeft idealen die bij mijn visie aansluiten. Ik hoop een mooie tijd te mogen hebben, en ga er van uit dat we als bestuur voor de samenleving in Achtkarspelen goede dingen kunnen wegzetten!

Wia Boonstra.