kandidaat-raadslid Angela Visser stelt zich voor

Door Angela Visser op 24 december 2021

Graag zou ik mij even aan u willen voorstellen. Mijn naam is Angela Visser, moeder van drie fijne kinderen (16, 10 en 3 jaar oud). Mijn hobby’s zijn volleybal, bridge en reizen. Ik ben geboren en getogen in de regio, en hoor dan ook dikwijls ’do bist in echte Wâldpyk.’ Dat is voor mij geen vervelende opmerking. Voor mij houdt het namelijk in dat je eerlijk bent, behulpzaam, vriendelijk, recht door zee, begrip hebt voor anderen, doorzettingsvermogen hebt, zorgt voor een goede balans tussen arm en rijk en strijdlustig bent. En – niet te vergeten – dat je bekend bent in de omgeving. Al deze zaken vormen redenen om mij in te zetten voor de politiek, met het oog op een mooie toekomst voor iedereen.

Momenteel ben ik raadslid voor de Partij van de Arbeid in Smallingerland. Hier zet ik me voor allerlei onderwerpen in, maar met name voor de belangen van de dorpen. Door het grote Drachten raken de omliggende dorpen naar mijn mening nog wel eens in de vergetelheid. Dit is iets wat ik niet kan en wil accepteren. Daarom is mijn motto: ‘vergeet de aandacht en de groei die de dorpen nodig hebben niet’! Voor Achtkarspelen geldt min-of-meer hetzelfde: denk om de kleine dorpen die om en tussen de grotere kern heen liggen.

Als toekomstig inwoner van Harkema sta ik tweede op de kieslijst van de PvdA in Achtkarspelen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Deze prachtige plek op de lijst maakt mij grutsk. Als sociale partij met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hopen we als PvdA natuurlijk dat we een flink aantal zetels krijgen, zodat we kunnen laten zien wat wij voor Achtkarspelen kunnen betekenen. Want: ertoe doen en iets betekenen voor de mienskip is prachtig en een eer.

Tenslotte mijn oproep aan u: ga in maart 2022 allemaal naar de stembus: uw stem uitbrengen is een groot voorrecht en iets waarop we als mienskip trots kunnen zijn. En we mogen zèlf kiezen op wie we stemmen.

Op ’t lest wol ik elkenien, nettsjinsteande de drege tiid dy ’t we no hawwe troch Corona, in lokkich en sûn nijjier tawinskje.

Angela Visser

Angela Visser

Angela is natuurlijk een opvallende nieuwkomer op onze lijst. Zeker omdat ze nu nog in Houtigehage woont. Ze is van plan om naar Achtkarspelen te verhuizen. Door persoonlijke omstandigheden is dat nog niet gelukt. Toch hoort ze er al helemaal bij in Achtkarspelen. Niet gek, want ze is een echte wâldpyk, geboren en getogen in

Meer over Angela Visser