kandidaat-raadslid

Anneke Bakker

Anneke Bakker

Over Anneke Bakker

In het nieuws, in kranten en op t.v. krijgen veel negatieve gebeurtenissen aandacht, waardoor er in de maatschappij en ook bij ons in Achtkarspelen onverschilligheid optreedt. “Wat maakt het allemaal uit?”

Iets doen aan die onverschilligheid was voor mij de motivatie, toen mij gevraagd werd om op de PvdA lijst te komen.

Niemand is onverschillig als het echt gaat om de naasten. De PvdA heeft daar oog voor en heeft er plannen voor. Daarnaast zijn er in Achtkarspelen pracht initiatieven en innovaties op o.a. het terrein van duurzaamheid. Het is belangrijk om als inwoners niet alleen deze ideeën te koesteren maar ook stappen te zetten om dit te gaan realiseren. Al zijn het kleine stapjes, die iedereen zetten kan, dat maakt al een verschil en dat geeft energie.

Zulke positieve ontwikkelingen zullen de pers waarschijnlijk niet halen, maar het maakt wel dat er saamhorigheid optreedt! Dat is Mienskip!

Daar wil ik ( Anneke Bakker) een steentje aan bijdragen.

Mijn achtergrond is medisch, daarna werkte ik als bedrijfsmaatschappelijke werker. Ik ben actief geweest in het 75+ project van de gemeente en nu begeleid ik statushouders binnen de gemeente die Nederlands leren.