Door Theun Nicolai op 12 april 2017

Sportcomplex Twijzel

Twijzel en de gemeenteraad van 8K hebben een bijzondere band. En het is niet een soort van onzichtbare hand die ten behoeve van Twijzel werkt maar het zijn gewoon feiten.

Laat ik een drietal recente voorbeelden noemen.

  1. Eind 2014 is de provinciale doorgaande weg door Twijzel sterk verbeterd. De gemeente 8K draagt € 300.000 bij aan deze provinciale weg ten behoeve van Twijzel.
  2. Groot onderhoud voor het dorphuis te Twijzel ad € 26.000 staat voor 2022 op de rol. Per januari 2017 komt dit geld reeds beschikbaar. Met goede reden, maar toch.
  3. En thans een voorstel om het sportcomplex Twijzel te herinrichten met kunstgrasvelden . Gemeentelijke bijdrage € 150.000.

De PvdA concludeert dat deze gemeenteraad Twijzel goedgezind is. En daar zijn redenen voor.

De inzet van het dorp zelf middels : Het Ondernemende Dorp

De forse eigen inzet en zelfwerkzaamheid die Twijzel gaat plegen en last but not least : De ISV subsidie ad € 175.000 die per 01-12-2017 besteed moet zijn. Enige haast is dus geboden.

Concluderend : De PvdA feliciteert het ondernemende dorp Twijzel met haar nieuw te bouwen sportcomplex.

Theun Nicolai

Theun Nicolai

Theun Nicolai Mijn naam is Theun Nicolai. Ik ben raadslid van de PvdA en zit vanaf maart 2010 in de gemeenteraad. Al sinds de jaren ’70, de periode van Joop den Uyl , ben ik lid geworden van de PvdA . Voor mij was toen en is nog steeds leidend een politiek gericht op herverdeling

Meer over Theun Nicolai