Door Anneke Jongejan op 12 mei 2013

Ledendag in de Tweede Kamer

Zaterdag 15 juni organiseert de PvdA de traditionele Ledendag in de Tweede Kamer. Onze Kamerleden geven jou en een mogelijke introducé graag een rondleiding in het Kamergebouw.

Als lid van de PvdA kun je op de Ledendag ook even plaatsnemen op een Kamerzetel. Deze dag voor nieuwe en bestaande leden geeft je de kans om van dichtbij kennis te maken met het Binnenhof en onze Kamerleden. Bovendien krijg je een rondleiding en er zijn verschillende ontmoetingen met andere leden uit het hele land en natuurlijk onze Kamerleden.

Hoe laat begint het programma?
Er is een ochtend- en een middaggroep. Degenen die het dichtste bij wonen worden voor de ochtend uitgenodigd, de anderen voor de middag. Zodra de inschrijvingen vol zitten ontvang je een bericht met het programma en in welke groep je wordt ingedeeld.

Aanmelden
Je kunt je telefonisch of online aanmelden. Doe dat snel, want er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt reserveren via de reserveerlijn van de PvdA: 020 5512155. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5845. Houd ook je relatienummer ( staat op alle post die je krijgt van de PvdA) en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren).

locatie: Tweede Kamer Den Haag
datum 15 juni 2013, vanaf  11:00

Anneke Jongejan

Anneke Jongejan

lid bezoekteam

Meer over Anneke Jongejan