9 februari 2014

Het Rode Noorden.

Zondag 16 maart vindt in Drachten een spetterende verkiezingsavond plaats. Met lokale lijsttrekkers, Tweede Kamerleden en kopstukken als Martin van Rijn, Jetta Klijnsma en Hans Spekman. Maar ook met live muziek en poëzie. Een avond die je niet mag missen!  

De gespreksonderwerpen? Arbeid, wonen en zorg; onderwerpen die de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart extra gewicht geven. Wat zijn in dit licht de politieke ambities van de PvdA op lokaal en landelijk niveau en wat is de verwevenheid tussen beiden? Hoe verhoudt de bekende stip op de horizon zich tot de praktijk van alledag en welke kansen bieden de veranderingen op gemeenteniveau?

Wie betreden die avond het podium? Zoals gezegd de staatssecretarissen Martin van Rijn en Jetta Klijnsma en partijvoorzitter Hans Spekman. Maar ook lokale lijsttrekkers waaronder Nieske Ketelaar, Annemieke Smit en Thea van der Veen en de Tweede Kamerleden Agnes Wolbert, Tjeerd van Dekken, Henk Nijboer, Lutz Jacobi, Jacques Monasch en John Kerstens.

Live muziek is er van Full Minties en drie klassieke zangeressen van het Groningse conservatorium. Anne Doornbos draagt een gedicht voor.

Voor in de agenda dus! Zondag 16 maart
Locatie: Schouwburg de Lawei, Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten
Tijd: 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Einde: 22.00 uur

GR2014