Door op 1 januari 2017

Even voorstellen: Henk Hofmann

Mijn naam is Henk Hofmann en woon in Augustinusga. Sinds februari 2017 zit ik in het bestuur van de PvdA-Achtkarspelen. Momenteel werk ik in de zorg. Ik probeer mensen met een arbeidsbeperking klaar te stomen voor regulier werk. Veder ben ik bezig, in samenwerking met de gemeente Achtkarspelen, om iets op te zetten waarbij de zorg makkelijk toegankelijk wordt. Dus goedkoper zonder veel overhead kosten.
Mijn drijfveer om politiek actief te zijn is dat me stoor aan het commentaar dat sommigen hebben richting de politiek, met name over het sociaal beleid. Ik had dit ook. Mede daarom probeer ik de vertaling te zijn wat er speelt onder de inwoners van Achtkarspelen en geef dit zoveel mogelijk aan bij de fractie.

Mijn kracht is dat ik overal wat vanaf wil weten. Dus bezoek ik geregeld vernieuwde bijeenkomsten. Dit kan om ‘rjocht fan sprekken’, zorg gerelateerde seminars of de kracht van de mienskip gaan. Wanneer ik ergens voor ga bijt ik me vast in onderwerpen. Mijn tomeloze inzet kan bijdragen in het op te bouwen richtlijnen van de PvdA waar we trots op mogen en kunnen zijn.

Ook is een van mijn krachten dat ik makkelijk toegankelijk ben voor alle bewoners. Mijn vrije tijds invulling is dat ik in dorpsbelang Stynsgea zit, intermediar van het Jeugdsportfonds, ambassadeur van HartslagNu en op de achtergrond betrokken ben bij de werkgroep Wajong Nederland.

Ik hoop op een prettige en constructieve samenwerking.