Door Anneke Jongejan op 26 november 2013

Algemene ledenvergadering van 25 november.

Een goede algemene ledenvergadering van de afdeling Achtkarspelen in De Boemerang in Harkema: 26 leden waren aanwezig . Daarnaast was van 6 leden bericht van verhindering ontvangen.
Vastgesteld werden de begroting voor 2014 en het werkplan 2013 –  2014.

Belangrijkste programmapunten waren de bespreking en vaststelling van de  kandidatenlijst en het vaststellen van het verkiezingsprogramma. De kandidatenlijst van de PvdA Achtkarspelen telt 32 leden. Nummer 1 en daarmee lijsttrekker is Gerda Postma uit Boelenslaan. Nummer 2 en 3 zijn de zittende raadsleden Theun Nicolai uit Drogeham en Jaap Braams uit Surhuisterveen.

25 november alv 1 (640x427)

Nadat de lijst vastgesteld was bedankte voorzitter Jan Kloosterman de leden van de kandidaatstellingscommissie Sietze Hoekstra, John Huizing en Jaap Jongejan voor het goede werk( zie foto) . Het vierde lid van de commissie Statenlid Henni van Asten was afwezig.

25 november alv 2 (640x427)

Op de tweede foto de eerste acht kandidaten van de lijst na het vaststellen van de lijst geflankeerd door secretaris  en voorzitter. Van links naar rechts: Joop de Haan, Buitenpost, Masir Zahir, Buitenpost, Gerda Postma, Boelenslaan, Aafke Postma, Buitenpost, Theun Nicolai, Drogeham, Sietie Haagsma, Buitenpost, Sander Postma, Boelenslaan,  Jaap Braams, Surhuisterveen.

GR2014

Anneke Jongejan

Anneke Jongejan

lid bezoekteam

Meer over Anneke Jongejan