29 april 2013, De Lantearne, Surhuisterveen | De Lantearne, Surhuisterveen

Plan voor Achtkarspelen

FNV Bouw afdeling Achtkarspelen en PvdA afdeling Achtkarspelen maken zich zorgen over de hoge werkloosheid, de stilliggende bouw en stagnerende huizenmarkt. Daarom slaan wij de handen ineen! Natuurlijk kunnen we met z’n allen heel hard roepen dat ze het niet goed doen in Den Haag.

Maar, wij kunnen het ook anders doen!

Anders, door met elkaar na te denken over mogelijke oplossingen. In plaats van verwijten leveren we een uitgewerkt plan aan, een plan waarmee wij denken hier in Achtkarspelen geholpen te zijn. Dit plan wordt aangeboden aan de politiek in onze gemeente Achtkarspelen en in de provincie.

Wat hebben wij nodig?

Wat kunnen we zelf doen? Welke rol kunnen gemeente en provincie hierbij spelen? In Den Haag kijken ze naar de grote lijnen, maar lokaal is de situatie niet altijd te vergelijken met het landelijke.

Wat zoeken wij?

Geen politieke medestanders of tegenstanders! We zoeken iedereen die ideeën heeft en wil delen. Iedereen die mee wil bouwen aan het “Plan van en voor Achtkarspelen”.

Dus wil je mee bouwen, kom dan naar de bijeenkomst die gehouden wordt op maandag 29 april 2013,“De Lantearne “ in Surhuisterveen, aanvang 19.30 uur.